Park Lužánky + ulice Lužánecká

Nový veřejný gril v Lužánkách 50 Kč/2 hodiny

Veřejný gril v Lužánkách

Veřejný gril v Lužánkách, fotky z prosince 2020

Veřejný gril v Lužánkách

květen 2021
Park v Lužánkách je oblíbeným místem, kam lidé chodí relaxovat a sportovat. V roce 2015 zde město nechalo vybudovat veřejný elektrický gril, který je především v teplém počasí hojně využívaný. Nyní k němu přibyl další.

První veřejný gril v Lužánkách se stal velmi oblíbený a zájemce o jeho pronájem musel správce parku často odmítat. Proto jsme se rozhodli v jeho blízkosti postavit druhé grilovací místo, které budou moci návštěvníci parku využívat. Princip pronájmu bude stejný jako u stávajícího zařízení, tedy pomocí online rezervačního systému. Placení je jednoduché pomocí sms. Za 2 hodiny zájemci zaplatí 50 Kč,“ uvedl 1. náměstek primátorky města Brna Petr Hladík.

Nový veřejný elektrický gril stojí na stejném místě jako ten původní v blízkosti zastávky Pionýrská. 

Veškeré informace lidé najdou na webu https://www.vzmb.cz/verejny-gril/.

Cena za jeho zakoupení a instalaci byla 394 tisíc korun. Celkově jsou k dispozici v Lužánkách 2 veřejné grily a na Špilberku jeden. Na přehradě bylo 5 grilovacích míst, k nimž se letos přidaly 2 nové,“ doplnil Petr Hladík.

Veřejný gril v Lužánkách
Veřejný gril v Lužánkách

Ulice Lužánecká dokončena

Ulice Lužánecká v Brně po rekonstrukci

Září 2020
Tak dlouho byla ulice Lužánecká rozkopaná, ale už je konečně pod asfaltem, s novými chodníky.

Ulice Lužánecká v Brně po rekonstrukci
Ulice Lužánecká v Brně po rekonstrukci
Ulice Lužánecká v Brně po rekonstrukci
Místo pro Váš komentář, dotaz nebo příspěvek je níže.  Vaše příspěvky, komentáře a dotazy jsou před jejich publikováním schváleny, většinou do 24 hodin. Vaše e-mail adresa slouží jen pro případné odpovědi. Nebude zveřejněna, archivována ani předána třetí straně a ani na ni nebudou posílány žádné obchodní nabídky. To slibuji. Pokud mi chcete napsat přímo email, poslat obrázky, text v souboru, můžete psát na. OneManBrnoBlog@gmail.com